Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські спортсмени-екстремали потрапили до Книги рекордів України

Українські спортсмени-екстремали потрапили до Книги рекордів України
161873 ПЕРЕГЛЯДІВ

Тритонна цегляна карта України стала основою для нового державного рекорду, який отримав назву «Піднімемо Україну разом!». Для участі у яскравому заході, що пройшов у Полтаві, місто навідали найсильніші спортсмени країни та адепти так званого силового екстриму.

Автором ідеї для рекорду став мелітопольський богатир Денис Дубровський. Крім нього, участь у «піднятті України» прийняли ще дев’ятеро спортсменів. Окрема група з чотирьох додаткових учасників чергувала на заході у якості екстреної заміни для будь-кого з основного складу рекордсменів.

Варто відзначити, що просто підняти цегляну карту не було б достатньою дією для потрапляння спортсменів до Книги рекордів України. Цього року наша держава святкує 25 років незалежності, тому учасники заходу прийняли рішення пронести колосальну вагу на відстань у 25 метрів. Таким чином, кожний зі спортсменів отримував більше 300 кілограмів неймовірного навантаження.

Лише 26 секунд – саме стільки часу зайняло встановлення нового українського рекорду у десяти силачів, факт якого було одразу зафіксовано представниками «Національного реєстру рекордів України».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео