Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

ФІФА змусить грати у футбол по-новому

ФІФА змусить грати у футбол по-новому
54054 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міжнародна федерація футболу (ФІФА) запровадила принципово нові правила, котрі вже з 1 червня поточного року почнуть діяти у культовій спортивній грі.

Таким чином, «потрійного покарання» більше не існує. Цікаво, що воно завжди найбільше критикувалося футбольними фанатами та спортивними аналітиками і з 2016-го будь-яка футбольна гра проходитиме без вищезазначеного правила.

Тепер судді зможуть видаляти з поля спортивних гравців за «неспортивну» поведінку вже до початку матчу. Тренери команд, у свою чергу, після цього мають право змінити командний склад, аби у будь-якому разі почати грати з повною кількістю гравців.

Крім того, стартовий свисток, після котрого гравці відправляли футбольний м'яч на половину поля суперника, служитиме лише сигналом для початку матчу. М'яч, у свою чергу, гравці мають право направляти у будь-яку сторону поля.

Кутові прапорці віднині зможуть носити зображення емблем футбольних клубів, а вирішувати долю серії пенальті будуть не судді, а жеребкування.

Цікаво, що червона або жовта картки, котрі демонструються за фол, більше не будуть гарантом чисельного домінування команди, яка порушила правила. Тепер гравець, отримавши допомогу, просто не матиме права залишите футбольне поле.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео