Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські спортсмени одержують нові перемоги на Олімпіаді-2016

Українські спортсмени одержують нові перемоги на Олімпіаді-2016
108271 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вчорашній день став неймовірно успішним для талановитих українських спортсменів, котрі продовжують запеклі змагання за нагороди цьогорічних Олімпійських ігор у спекотному Ріо-де-Жанейро.

Двоє борців греко-римського стилю з Київщини та Прикарпатщини Жан Беленюк та Олександр Чернецький виграли свої перші двобої у єгиптян, не залишивши власним опонентам жодного шансу на перемогу. Беленюк тріумфував в 1/8 фіналу, а Чернецький – в 1/16-й. Рахунок обох українців склав ідентичні 9:0. Після перемоги над єгипетськими борцями українці зустрінуться зі спортсменами з Болгарії та Грузії.

Український весляр Павло Алтухов продемонстрував вражаючий результат у півфінальній кілометровій греблі на каное, ставши другим у загальному заліку. У парних змаганнях байдарок запливом на півкілометра другий результат також отримали й українські спортсменки Інна Грищун та Анастасія Тодорова. Боротьбу за олімпійське «золото» вони продовжать у фіналі 16-го серпня.

Ще двоє українських спортсменів – Андрій Проценко та Богдан Бондаренко – разом підкорили таку олімпійську категорію як стрибки у висоту та вийшли у завтрашній фінал. Ольга Земляк, отримавши чудовий результат під час забігу на 400 метрів, теж опинилася у фіналі. Місце у півфіналі виборола ще одна видатна українська спортсменка – Наталя Погребняк, котра виявилася однією з найкращих у забігу на 200 метрів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео