Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна продовжує запеклу боротьбу за медалі на Олімпіаді у Бразилії

Україна продовжує запеклу боротьбу за медалі на Олімпіаді у Бразилії
135351 ПЕРЕГЛЯДІВ

Після «золотого тріумфу» України на цьогорічних Олімпійських іграх у Ріо-де-Жанейро завдяки титанічним зусиллям українських каноїста Юрія Чебана та гімнаста Олега Верняєва, наша країна суттєво вирвалася вперед у загальному кваліфікаційному переліку, зайнявши серед усіх країн-учасниць Ігор 23-те місце з восьма медалями – двома золотими, чотирма срібними та двома бронзовими. Нездоланним лідером Олімпіади-2016 і надалі залишаються Сполучені Штати Америки, чиї спортсмени вже принесли своїй країні сто медалей. Проте, сьогоднішні виступи українців можуть додати й до спортивної скарбнички нашої держави декілька нагород.

Це, зокрема, виступи у таких категоріях як «кінний спорт», «синхронне плавання» (де дев'ять талановитих українських спортсменок запекло змагатимуться з японками за одержання почесної «бронзи»), «п'ятиборство» (чий останній вид змагань у вигляді бігу зі стрільбою розпочнеться сьогодні опівночі), ходьба на дистанції у неймовірні 20 та 50 кілометрів, «метання молота» та естафетний жіночий біг на дистанцію у 400 метрів.

Цікаво, що свої найкращі спортивні результати українська збірна демонструвала рівно 20 років тому на Олімпійських іграх в Атланті. Тоді наші спортсмени привезли з собою 23 нагороди – дев'ять золотих, дві срібних та цілих дванадцять бронзових медалей.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео