Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

УЄФА продовжує реформувати Лігу чемпіонів

УЄФА продовжує реформувати Лігу чемпіонів
81292 ПЕРЕГЛЯДІВ

УЄФА - Спілка європейських футбольних асоціацій – активно продовжує свою реформаторську діяльність у контексті внесення змін до ігрового алгоритму Ліги чемпіонів. Цього разу питанням, котре представники УЄФА планують вирішити у найкоротший строк, є так зване «розведення матчів у часі», через що футбольні вболівальники зможуть побачити більше вражаючих поєдинків у прямому ефірі. Поки що чемпіонські спортивні двобої традиційно починатимуться о 21:45 (за київським часом).

У разі прийняття рішення щодо збільшення ефірного часу для трансляції футбольних матчів Ліги чемпіонів, цьогорічні поєдинки починатимуться о 20:00 та о 22:00. Нові часові параметри, таким чином, не тільки б повністю задовольнили потреби спортивних фанатів, а й суттєво збільшили прибуток від продажів прав каналам на телетрансляцію. Проте, позитивного рішення, котре ініціювало б практичний початок таких нововведень, поки що не прийнято. Прес-служба УЄФА каже, що зазначене вище питання обов'язково стане предметом палких дебатів вже найближчим часом.

Поки що формат Ліги чемпіонів сезону 2018/2019 зміниться лише у контексті гарантованих місць для найкращих представників чотирьох найкращих чемпіонатів за версією знову ж таки УЄФА. Так, у груповому турнірі кожен із чемпіонів стане володарем одразу чотирьох місць.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео