Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські паралімпійці отримають нову спортивну базу

Українські паралімпійці отримають нову спортивну базу
135565 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українські спортсмени-паралімпійці з літніх видів спорту скоро отримають нову базу для тренувань замість кримського центру, втраченого через анексію Криму. Таку новину повідомили у Міністерстві молоді та спорту.

 

Ігор Жданов, очільник Міністерства молоді та спорту України, розповів, що уряд має у найближчих планах створення сучасної бази для тренувань спортсменів-паралімпійців, які виступають у літніх видах спорту. Головний фактор, що спричинив таке рішення — втрата бази, що розташована на Кримському півострові, після анексії Росією цієї території.

Ігор Жданов зауважив, що у профільному міністерстві є ініціативи зі створення по одному держаному центру з олімпійської підготовки для кожного з пріоритетних видів спорту.

Незважаючи на те, що президент національного комітету спорту інвалідів зміг отримати дозвіл на відвідування центру, який перебуває у Євпаторії, починаючи з 2015 року українським паралімпійцям перекрили дорогу на півострів. Ускладнюється ситуація труднощами з пересуванням через українсько-кримський кордон людей з обмеженими фізичними можливостями.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео