Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Олімпійські ігри можуть поповнитися одразу двома видами спорту

Олімпійські ігри можуть поповнитися одразу двома видами спорту
244008 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міжнародний Олімпійський комітет займається розглядом двох заявок стосовно визнання олімпійськими видами спорту спортивної риболовлі та танців на жердині. Відповідні федерації вже похвалилися тим, що мають намір домогтися від Комітету визнання вищезазначених видів спорту олімпійськими та зазначили, що цей процес може зайняти до декількох років.

 

Варто відзначити, що Міжнародна федерація спортивного рибальства також акцентувала увагу Комітету на тому, що риболовля – дуже древнє заняття, неофіційні змагання з якого відбулися ще у 1900-му році на Олімпійських іграх у столиці Франції – Парижі. Федерація вважає, що додання до переліку олімпійських видів спорту ще й рибальства допоможе зробити Олімпіаду більш універсальною та захоплюючою. Цікаво, що усю рибу, котру під час змагання виловлять учасники, буде повернено до водоймища.

Важливо додати, що у спортивній риболовлі, незважаючи на її давню історію, критики вбачають невідповідність Олімпійським іграм через незрозумілий більшості аудиторії та нудний процес риболовлі. До того ж, результати у цьому виді спорту сильно залежать від удачі.

Міжнародні федерації пілонного спорту та спортивного рибальства сподіваються бути включеними в програму Олімпіади-2020. Проходитиме вона у Токіо.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео