Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: "Сан-Хосе" здобуває перемогу завдяки блискучому другому періоду в матчі з "Анахайм"

Новини спорт: "Сан-Хосе" здобуває перемогу завдяки блискучому другому періоду в матчі з "Анахайм"
105970 ПЕРЕГЛЯДІВ

Перед виїзним матчем з "Сан-Хосе" наставник "Анахайма" Брюс Будро повідомив, що ворота "Дакс" в цій грі буде захищати Ілля Бризгалов. 

Перед виїзним матчем з "Сан-Хосе" наставник "Анахайма" Брюс Будро повідомив, що ворота "Дакс" в цій грі буде захищати Ілля Бризгалов. Основний голкіпер команди Фредерік Андерсен потребує відпочинку, так як у "Качок" дуже насичений розклад у другій половині регулярного чемпіонату. "Ми за решту 52 дні проводимо 28 матчів і не можемо ще більше експлуатувати Фредді. Бризгалов у нас саме для того і підписаний, щоб допомагати. Скрізь, де Ілля грав, у нього був успіх - хіба що крім" Філадельфії ". Тепер ми поміщаємо його в непросту ситуацію і подивимося, як він себе проявить ", - заявив Будро. Останній раз Бризгалов виходив на лід тиждень тому, зумівши здобути першу перемогу за новий клуб, обігравши "Нью-Джерсі".
Розрахунок Будро дати відпочинок Андерсену не виправдався - матч проти "Шаркс" обернувся для гостей справжнім кошмаром, а гра Бризгалова виявилася далека від зразків надійності. На п’ятій хвилині зустрічі зусиллями Ендрю Кольяно "Качки" відкрили рахунок, але потім шайби у ворота "Анахайма" посипалися одна за одною.
Другий період став справжньою катастрофою для Бризгалова, якому абсолютно не допомагала оборона. Голи він пропускав з невластивим різноманітністю - і в ближній кут, і після дальнього кидка, і з середньої дистанції. Самої образливою з пропущених шайб стала шоста, яка була пропущена "качками" під час розіграшу більшості: контратака господарів завершилася виходом два в один, і після рикошету від форварда "Дакс" Метта Белескі снаряд знову перетнув лінію воріт Бризгалова. У підсумку, Бризгалов провів на льоду трохи більше половини зустрічі, після чого Андерсен, уже відіграв 40 матчів у сезоні, був змушений надіти маску і зайняти місце у воротах.
"Ми вивчали відео наших воротарів в матчах проти" Сан-Хосе ", матеріалу для вивчення було достатньо. Ми вирішили поставити Бриза в матчі проти сильної команди, вважаючи, що він зможе в цій ситуації проявити себе якнайкраще. Тепер стало зрозуміло, що це не працює. Але попереду у нас складне розклад, матчів багато. І Бриза отримає нову можливість ", - сказав Будро.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео