Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: НХЛ. "Тампа-Бей", "Едмонтон" та "Монреаль" здобувають перемогу

Новини спорт: НХЛ. "Тампа-Бей", "Едмонтон" та "Монреаль" здобувають перемогу
238278 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Тампа-Бей" - "Детройт" - 5: 1

"Тампа-Бей" - "Детройт" - 5: 1
Головним бомбардиром ігрового дня став 21-річний новачок "Тампи" Седрік Пакетта, який зробив хет-трик у ворота "Детройта". Молодий форвард двічі засмутила голкіпера "Ред Вінгс" Петра Мразек в першому періоді, а "трюк з капелюхом" оформив в середині другої 20-хвилинки в меншості. Скориставшись помилкою захисника гостей Нікласа Кронвалла, Пакетта промчав по правому флангу і пробив Мразек хльостким кистьовим у дальній кут.
"Я нічого не розумію в той момент, якщо бути чесним. Я хотів зробити передачу на Бойла, але він крикнув, щоб я кидав сам. Думаю, що зіграв вдало. Не можу похвалитися великою кількістю хет-триков за кар’єру, так що цей буде особливо приємним. Я 29 матчів не міг забити. Звичайно, мені немає необхідності бути кращим бомбардиром, але коли ти молодий, то хочеш забивати голи в НХЛ ", - сказав Пакетта.
"Едмонтон" - "Баффало" - 3: 2
Вдала гра шведського центрфорварда "Нафтовиків" Антона Ландера, який забив переможний гол і віддав дві результативні передачі, стала запорукою успіху "Едмонтон" в домашньому матчі проти "Баффало". "Клинки” не зуміли відповісти на швидку гру господарів у третьому періоді, завдавши по останні 20 хвилин лише 4 кидка, і зазнав тринадцятий поразки поспіль.
"Ландер сьогодні був кращим хокеїст на льоду. Думаю, що він став почувати себе більш комфортно, він серйозно додали, і сьогоднішній вечір був для нього дуже вдалим", - відзначив наставник "Ойлерз" Тодд Нельсон.
"Рейнджерс" - "Монреаль" - 0: 1
У дуелі суперголкіперів в матчі між "Рейнджерс" і "Монреалем" перемогу отримала голкіпер "канадців" Кері Прайс. Страж воріт гостей відбив всі 24 кидка суперника, записав на свій рахунок третій у сезоні матч на нуль. Візаві Прайса Хенрік Лундквіст не впорався лише з пострілом Макса Пасіоретті, але цей гол вийшов дуже образливим для воротаря. Кидок, нанесений здалеку, виявився несподіваним - шайба залетіла у ближній кут, вирішивши результат матчу.
"Мені немає ніякого виправдання. Я повинен був чекати цього кидка, хоча кут був не найзручніший. Я повинен був зупиняти цю шайбу, відчуваю свою провину. Думаю, що все решті матч грав пристойно, але ми нічого не забили, тому допускати такі помилки просто недозволено. Це дуже прикро ", - визнав шведський голкіпер.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео