Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

НХЛ. "Лос-Анджелес" здобуває важку перемогу "Тампа-Бей"

НХЛ. "Лос-Анджелес" здобуває важку перемогу "Тампа-Бей"
106077 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Атака у нас в порядку. Але оборону держати просто життєво необхідно, не можна займати 15-е місце в лізі по голам, пропущеним в середньому за матч", - констатував наставник "Блискавок" Джон Купер перед виїзним матчем проти чинного володаря Кубка Стенлі "Лос-Анджелеса ".

"Атака у нас в порядку. Але оборону держати просто життєво необхідно, не можна займати 15-е місце в лізі по голам, пропущеним в середньому за матч", - констатував наставник "Блискавок" Джон Купер перед виїзним матчем проти чинного володаря Кубка Стенлі "Лос-Анджелеса ". "Навіть якщо ми залишимося на першому місці за ефективністю нападу, вигравати буде дуже важко. Ми повинні потрапити в перші 7-8 команд, і головна запорука успіху - це колективні дії", - додав Купер.
Його слова були не випадкові, оскільки "Королі" є визнаним зразком з організації оборонних дій. У попередньому матчі "Лос-Анджелес" досить успішно впорався з Олександром Овечкіним, який, незважаючи на забитий гол, не зумів привести свою команду до перемоги, а на цей раз захисникам "Кінгз" належало знешкодити іншого елітного снайпера Стівена Стемкоса. "Мені дуже подобається грати проти лідерів суперника, особливо проти таких хлопців, як Овечкін. Що стосується Стемкоса, то я його давно знаю, він випередив мене на драфті, і грати проти нього завжди дуже цікаво. Він - фантастичний хокеїст", - зазначив лідер оборони "Лос-Анджелеса" Дрю Дауті.
Слова каліфорнійців не розійшлися з ділом, і сценарій матчу вийшов для "Королів" цілком типовим. "Тампа" відкрила рахунок в середині першого періоду, коли захисник "Лайтнінг" Микита Нестеров вдало зіграв на підборі, відправивши шайбу в порожній кут воріт Джонатана Куіка. Для Нестерова цей гол став першим у заокеанській кар’єрі. "Нестеров заслужив цей гол", - зазначив Джон Купер.
Після цього "Лос-Анджелес" поступово відвоював ігрову ініціативу, не дав швидкісним форвардам "Тампи" проявити себе біля воріт Куіка і дуже ефективно використовував швидкі контратаки. Василевський, який проводив свій дев’ятий матч в НХЛ, виявився безсилим проти кинджальних проходів суперника, і утримати "Блискавок" на плаву не зміг.
"Проти такого суперника дуже важко грати," Королі "не дають розкотитися, простору майже немає. Їх гра жорстко структурована. Одного суперника обіграв, а на його місці відразу виростає інший. У нас не було потрібного руху, але треба віддати належне" Лос -Анджелесі ", - визнав нападник" Блискавок "Тайлер Джонсон.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео