Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

НХЛ. "Піттсбург" мінімально програє "Коламбусу"

НХЛ. "Піттсбург" мінімально програє "Коламбусу"
185465 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Піттсбург" зазнав третьої поразки поспіль, програвши на своєму майданчику "Коламбус".

"Піттсбург" зазнав третьої поразки поспіль, програвши на своєму майданчику "Коламбус". "Пінгвіни" втретє поспіль не змогли вразити ворота суперника більше одного разу, і цей єдиний гол господарів записав на свій рахунок Євген Малкін. В середині другого періоду росіянин зрівняв рахунок, замкнувши з п’ятачка зручний простріл від захисника Пола Мартіна, але для того, щоб поповнити клубну скарбничку, цього виявилося недостатньо.
В результаті серії поразок "Піттсбург" опустився на четверте місце в Столичному дивізіоні, пропустивши вперед "Рейнджерс" і "Вашингтон". І хоча очковий запас "Пінгвінз" не вселяє особливих побоювань щодо потрапляння в плей-офф, низька результативність помітно турбує гравців і тренерський штаб команди.
Зайвим підтвердженням нервозності в стані "Піттсбурга" стала бійка, в якій капітан "Пінгвінз" Сідні Кросбі зійшовся з форвардом "Блю Джекетс" Брендоном Дубінскі. Особливою бійцівською кваліфікацією обидва "танцюриста" не володіли, але Кросбі вдалося один раз непогано потрапити в голову опонента.
"У критичні моменти матчу ми повинні були якось реагувати. Ця бійка повинна була згрупувати нас. До цього ми були в меншості три на п’ять, а це зробити непросто. Нас залишають втрьох вже другий матч поспіль, хоча до цього подібне відбувалося лише в листопаді ", - зазначив головний тренер "Піттсбурга" Майк Джонстон. "Кросбі - найкращий гравець у світі, і якщо є можливість не дати йому зіграти в свій кращий хокей, вивести з себе - це велика удача для нас. Дубінскі вдалося це зробити, і сьогодні для нього був найкращий матч у сезоні", - сказав форвард "Коламбуса" Райан Джохансен.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео