Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Польші закінчився другий етап хокейних змагань Континентального Кубку

213916 ПЕРЕГЛЯДІВ

У м.Тихі, що в Польші, пройшов другий етап ігор єврокубку в С-групі. В боротьбі за перше місце у вирішальному поєдинку перемогла польська команда ГКС "Тихі", яка обійшла британців "Ковентрі Блазє" із загальним рахунком три-два.
Перед спільною грою в арсеналі обох команд було по дві перемоги, шість балів на кожну.
До сорок шостої хвилини польський клуб програвав із рахунком нуль-два. Проте у третьому періоді змогли надолужити згаяне і зрівняти рахунок. Більш того, за п’ять з половиною хвилин до закінчення гри забити шайбу, яка принесла перемогу з рахунком три-два. "Ковентрі Блазє" навіть не змогла допомогти рішення про заміну воротаря, за десять хвилин вправний камбек виконали Матеуш Брюк, Якуб Вітецькі і Радослав Галант.

Український "Кременчук" зіграє із командою "Тихі" на півфіналі Континентального кубку. Також суперниками України стануть чемпіон Білорусі п’ятнадцятого року - солігорський «Шахтар» та власник Континентального Кубку дванадцятого року - французький «Руан Драгонз».
Матчі пройдуть з 20 по 22 листопада. У Суперфінал потраплять перших дві в рейтингу команди.
У боротьбі за третє місце на етапі змагань в Польщі румунська команда «Дунарея Галаті» перемогла сербських "Партизан" з рахунком 10:1. У складі Румунії грали українці, які принесли команді чотири очки: два у здобутку форварда Сергія Черненка та захисника Костянтина Рябенко.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео