Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Енді Маррей: Навіть не міг подумати, що процес відновлення може стати таким тяжким

Новини спорт: Енді Маррей: Навіть не міг подумати, що процес відновлення може стати таким тяжким
185228 ПЕРЕГЛЯДІВ

Британський тенісист, котрий являється головною зіркою свого виду спорту на території своєї держави Енді Маррей, а також паралельно посідає 6 сходинку ATP серед усіх чоловіків професіоналів , поділився своїми думками з приводу зростання конкуренції в чоловічих змаганнях,


Британський тенісист, котрий являється головною зіркою свого виду спорту на території своєї держави Енді Маррей, а також паралельно посідає 6 сходинку ATP серед усіх чоловіків професіоналів , поділився своїми думками з приводу зростання конкуренції в чоловічих змаганнях, підпив фінальні підсумки та розповів про минулий тенісний рік та зазначив про останню фазу підготовки до наступного року.
Маррей розповів про важкий рік, котрий став у його кар’єрі завдяки операції та відновленню: "В після операційний час мені прийшлося щосили працювати на тренуваннях аби повернутися на попередній рівень свого тенісу. Навіть не міг подумати, що процес відновлення після важкого пошкодження може стати таким неприємним і тяжким. 1 половину сезону я був далеким від своїх попередніх виступів. А ось починаючи з виступів на "US Open" я вже вийшов на більш високу якість і це дало свої дивіденди. Мабуть, кращим матчем я можу вважати зустріч з Томмі Робредо на змаганнях в Шеньчжені. Хоча хочу зазначити, що навіть у моменти, коли я вигравав турніри – я все одно демонстрував не кращий теніс".
"В останні часи з’явилося чимало талановитих спортсменів у нашому виді спорту, які можуть створити сюрпризи будь-де. Їх неймовірні результати дозволяють підростаючому поколінню отримувати віру в собі та додаткове бажання займатися тенісом. Мені важко передбачити подальшу долю "Великої 4-ки". Такі тенісисти, як Кей Нішікорі, Мілош Раонич, Марін Чіліч і Григор Димитров демонструють теніс високого рівня і готовність до завоювання найпрестижніших трофеїв. Мені здається, що в наступні сезони боротьба в десятці буде дуже жорсткою", - пояснив британець про нових високоякісних спортсменів.
Енді розповів про те, як проходить його заключний етап підготовки до старту сезону 2015: "Зранку в мене проходить розминка в спортивному залі. Ще кілька днів проведу в Дубаях, а потім маю намір полетіти в Абу-Дабі. Дуже хочу вже побачити старт сезону".
"Більше за все у святкові дні люблю проводити свій час із родиною. Ми маємо свої традиції, не схожі на інші. Наприклад, з братом часто змагаємося у футбол зимою", - додав тенісист про свої вподобання поза спортивним життям.
Нагадаємо, що Маррей під час своїх виступів виграв 33 турніри та став переможцем 1-го турніру на Олімпійських іграх 2012.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео