Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У зимовій Універсіаді-2017 візьме участь 61 студент-спортсмен від України

У зимовій Універсіаді-2017 візьме участь 61 студент-спортсмен від України
219220 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Про це йшлося під час засідання Організаційного комітету щодо підготовки та участі студентської збірної команди України в 28-й Всесвітній зимовій Універсіаді, яка відбудеться в місті Алмати Республіки Казахстан.

     На змагання зберуться учасники з майже 60 країн світу: загалом понад 2 тисячі спортсменів-студентів, які змагатимуться за 80 комплектів медалей з 12 видів спорту. До офіційної делегації України увійшли 93 особи: 61 спортсмен, 18 тренерів та 14 членів штабу.

     «Перші наші представники вирушать до Алмати вже 24 січня, а змагання триватимуть упродовж 11 днів – з 29 січня до 8 лютого», – повідомив заступник Міністра освіти і науки України Роман Греба.

     Про хід підготовки студентської збірної команди України до участі в зимових Іграх-2017 розповів голова Комітету з фізичного виховання та спорту МОН Вадим Стеценко. За його словами, найбільше своїх представників до команди (по вісім) делегували Національний університет фізичного виховання і спорту України, Львівський державний університет фізичної культури та Харківська державна академія фізичної культури. Крім того, на спортивних аренах Алмати змагатимуться студенти Чернігівського національного педагогічного університету ім. Т.Г. Шевченка, Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника, Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка, Тернопільського національного економічного університету, Ужгородського національного університету та Сумського державного університету.

     Повідомляє Міністерство освіти і культури України

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео