Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські чемпіони

Українські чемпіони
159130 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Празі завершився зимовий чемпіонат континенту – чемпіонат у закритому приміщенні. Досягнення збірної України досить скромні – лише дві медалі


У Празі завершився зимовий чемпіонат континенту – чемпіонат у закритому приміщенні. Досягнення збірної України досить скромні – лише дві медалі. Сенсаційною стала перемога 34-річної Наталії Пигиди, у першу чергу для неї самої, адже це перший в кар’єрі індивідуальний титул чемпіонки Європи (вона вже брала золото на ЧЄ-2012, але в естафеті 4 по 400 метрів), а тут - впевнено виграла 1-е місце, обігнавши суперниць на 0,7 секунди в бігу на 400 метрів – це дуже багато!
Другу медаль в Україну привезла 27-річна Наталія Лупу, яка виграла бронзу в бігу на 800 метрів. Два роки тому спортсменка була чемпіонкою Європи, у шведському Гетеборзі, але результат все одно чудовий.
На цьому українські перемоги не завершуються. У фінському Контіолахті проходить ЧС-2015 з біатлону. І Україна вже має першу медаль. Її завоювала безумовний лідер збірної в цьому сезоні Валентина Семеренко. Вона увійшла в трійку кращих у спринтерській гонці. Валя допустила всього один промах. Він коштував їй золотої медалі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео