Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Андрієві Шевченку запропонували посаду у Федерації футболу України

Андрієві Шевченку запропонували посаду у Федерації футболу України
185878 ПЕРЕГЛЯДІВ

Андрій Шевченко отримав пропозицію від Федерації футболу України зайняти посаду заступника голови комітету збірних команд Федерації. 


Андрій Шевченко отримав пропозицію від Федерації футболу України зайняти посаду заступника голови комітету збірних команд Федерації. Про це розповів Андрій Павелко, Президент ФФУ.
Як повідомляють, пропозицію обійняти посаду заступника голови комітету збірних команд ФФУ Андрій Шевченко, який є колишнім форвардом збірної України з футболу, прийняв.
Старт кар’єри Шевченка відбувся у київській футбольній команді «Динамо». Згодом футболіст грав за «Мілан», «Челсі» та збірну України. Андрій Шевченко отримав звання найкращого бомбардира національної збірної України.
Головою комітету збірних команд є Андрій Павелко. Крім Андрія Шевченка його заступниками обрали Михайла Фоменка, відомого футболіста радянського періоду, який грав у київському «Динамо», та Семена Альтмана, який тренував українські та російські команди, зокрема «Металург», «Чорноморець», «Таврію», московське «Динамо».
Анатолій Тимощук, діючий футболіст, капітан збірної України, також увійшов до комітету. Він займатиметься стратегічним розвитком професійного футболу.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео