Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Бубка – голова Антуражної комісії атлетів МОК

Бубка – голова Антуражної комісії атлетів МОК
239374 ПЕРЕГЛЯДІВ

Почесний президент Національного олімпійського комітету України та непереможний чемпіон світу та Олімпійських ігор Сергій Бубка стоятиме на чолі Антуражної комісію атлетів Міжнародного олімпійського комітету


Почесний президент Національного олімпійського комітету України та непереможний чемпіон світу та Олімпійських ігор Сергій Бубка стоятиме на чолі Антуражної комісію атлетів Міжнародного олімпійського комітету.
Комісія, що була створена у 2010 році має на меті контролювати відносини спортсменів з антуражем, тобто з оточуючими особами, які безпосередньо контактують зі спортсменом та впливають на його участь у змаганнях та кар’єру загалом.
Така комісія має забезпечувати сприятливе для атлета середовище, аби йому було комфортно змагатись, тренуватись, та здобувати свої перемоги.
Згідно рішення, на чолі всього комітету буде стояти Сергій Бубка, в той же час продовжить перебувати на посаді члена Координаційної комісії, яка займається підготовкою до ХХХІ Олімпіади. Що відбудеться у 2016 році в Ріо-де-Жанейро.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео