Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Еліна Світоліна здобула свою першу перемогу на тенісному турнірі WTA

160521 ПЕРЕГЛЯДІВ

У китайському місті Чжухаї пройшов матч першого туру турніру з тенісу жіночої тенісної асоціації Elite Trophy. В ньому українська тенісистка показала хороші результати та, під час зустрічі із німкою Анрєй Петкович, принесла Україні перемогу. На офіційному сайті Великого тенісу України з’явилась інформація, що гра завершилась із рахунком 7:6, 6:3.

Світоліні, наприкінці першого сету, вдалося виконати брейк на подачі своєї опонентки. Обставини змінились в одному із моментів, коли українка програла гейм на власній подачі, рахунок став 6:5.

Проте, вже під час тай-брейку, українська тенісистка почала утримувати лідируючі позиції та покращила свої результати до рахунку 7:4. У другій же партії, теніситка змогла закріпити своє положення та обіграти представницю Німеччини із рахунком 6:3.

Наступну гру українська ракетка проведе з іспанкою Карлою Суарес Наварро.

WTA Elite Trophy - це підсумковий турнір року для спортсменок "другого складу".

Змагання за участю восьми тенісисток, які займають лідируючі позиції в рейтингу асоціації відбулися минулого тижня.

Відмінністю від звичайних турнірів із тенісу, які відбуваються за олімпійською системою, різняться тим, що спочатку вісім спортсменок ділять на 2 групи, в кожній по чотири. Після цього проводять три матчі, дві переможниці із кожної групи виходять в плей-офф, під час якого, після ігор на вибування, і визначають чемпіонку півфіналу та фіналу.

Турнір Elite Trophy розпочався у Китаї другого листопада та триватиме до восьмого.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео