Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Видатні тенісисти світу відмовилися від участі у цьогорічній Олімпіаді

Видатні тенісисти світу відмовилися від участі у цьогорічній Олімпіаді
216425 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сергій Стаховський – третя українська ракетка – не поїде у Ріо-де-Жанейро задля участі в Олімпійських іграх. Своє рішення тенісист обґрунтував вже запланованою участю в іншому спортивному турнірі - в Атланті, де Стаховський зіграє у парі з українцем Олександром Довгополовим. Варто відзначити, що офіційне запрошення Сергія до участі в Олімпіаді застало спортсмена зненацька, через що Стаховський був вимушений відмовитися від нього, аби не підводити організаторів заходу в Атланті.

Ще один талановитий спортсмен – знаменитий швейцарський тенісист Роджер Федерер – також не вражатиме своєю грою у Ріо-де-Жанейро цього року. Причиною відмови стало повільне відновлення спортсмена після важкої операції на коліні, на яку Роджер погодився, зазнавши серйозної травми.

Проконсультувавшись із лікарями, швейцарець прийняв рішення взяти курс на повне відновлення власного здоров'я, через що залишок спортивного сезону Федереру доведеться провести вдома. За його словами, велике бажання тенісиста пограти ще декілька років й обумовлене прийняттям цього непростого рішення.

Водночас, Роджер дуже шкодує через те, що не зможе представляти Швейцарію на цьогорічних Олімпійських іграх.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео