Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Фінал «US Open-2016» отримає несподіваний жіночий поєдинок

Фінал «US Open-2016» отримає несподіваний жіночий поєдинок
54315 ПЕРЕГЛЯДІВ

Американська тенісистка Серена Вільямс, котра надзвичайно довгий час залишалася лідером світового спортивного рейтингу та, за сумісництвом, володаркою престижного титулу «Першої ракетки світу», несподівано програла за крок до фіналу цьогорічного турніру «US Open».

Перемогу у 34-річної тепер вже екс-чемпіонки вирвала чеська тенісистка Кароліна Плишкова, котра вийшла до фіналу змагання серії «Великого Шолома» із остаточним рахунком 7:5. Тривав запеклий жіночий двобій майже півтори години.

Цікаво, що паралельно зазначеному вище протистоянню проходив ще один спортивний поєдинок. Його учасницями були датчанка Каролін Возняцкі та німкеня Анжеліка Кербер, а перемогла у тенісному двобої остання із зазначених вище спортсменок.

Тепер 28-річна Анжеліка зустрінеться у фінальному двобої не з Сереною, котра, за прогнозами спортивних аналітиків, була найімовірнішою претенденткою і на фінал, і на Кубок «US Open-2016», а з чешкою Кароліною. Примітно, що цей двобій стане їхнім восьмим спільним протистоянням. Попередні ж ігри проходили із незначною перевагою німкені – 7:6.

Після поразки міс Вільямс наступною претенденткою на звання переможниці цьогорічного турніру називають саме Анжеліку, спираючись і на її гральну техніку, і на кількість перемог. Якщо це станеться, то міс Кербер стане лише другою – після Штефі Граф – німецькою спортсменкою, котра коли-небудь вигравала турнір серії «Великого Шолому».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео