Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Український провідний тенісист Олександр Долгополов може не зіграти у "Australian Open

Новини спорт: Український провідний тенісист Олександр Долгополов може не зіграти у "Australian Open
185278 ПЕРЕГЛЯДІВ

Перша ракетка України та 23 ракетка у світовому рейтингу серед чоловіків-професіоналів Олександр Долгополов після того, як спортсмен не зміг закінчити фінальну зустріч


Перша ракетка України та 23 ракетка у світовому рейтингу серед чоловіків-професіоналів Олександр Долгополов після того, як спортсмен не зміг закінчити фінальну зустріч, котра носила характер виставкової у турнірі в Куйонзі, поставив під великий сумнів його можливість виступити на одному із чотирьох найважливіших тенісних турнірів Великого Шолому - "Australian Open".
"Перед стартом зустрічі на розминці та протягом першого сету я почувався у нормі, зі мною було все гаразд. А ось в останніх геймах при розіграшах, я відчув проблеми. Моє коліно почало боліти і ситуація з кожною хвилиною почала погіршуватися. На даному етапі мені здається, що я не зможу вийти на корти в Мельбурні, адже зараз відчуваю схожі відчуття із тими, коли мені повідомили про необхідність оперативного втручання. Мій лікар на 99 відсотків дав впевненість, що я маю проблеми із меніском, котрий я вже раніше травмував", - йдеться у заяві українського тенісиста.
Серед інших українських тенісистів з першого раунду розпочнуть виступи Ілля Марченко, котрий вже пройшов кваліфікаційний відбір. Його суперником стане восьмий сіяний канадець Мілош Раоніч. Друга ракетка України Сергій Стаховський зійдеться у парі зі словенцем Душаном Лайовичем.
Варто зазначити, що основна сітка турніру в Австралії розпочнеться вже 19 січня, а в цей час проходять кваліфікаційні поєдинки за право взяти участь в основній сітці турніру.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео