Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Результати першого ігрового дня чоловічого тенісного Відкритого чемпіонату в Австрал

Новини України: Результати першого ігрового дня чоловічого тенісного Відкритого чемпіонату в Австрал
132442 ПЕРЕГЛЯДІВ

У перший ігровий день основної сітки змагань Відкритого чемпіонату в Австралії з тенісу у чоловіків, відбулося дуже мало сенсацій.


У перший ігровий день основної сітки змагань Відкритого чемпіонату в Австралії з тенісу у чоловіків, відбулося дуже мало сенсацій. Наприклад другий сіяний швейцарець Роджер Федерер у трьох партіях вирішив хід поєдинку на свою користь 6-4, 6-3, 7-5 проти корейця Лю Йєн-Суна.
"У третьому сеті мій опонент зумів гарно подавати і тим самим нав’язав суттєвий та гідний опір. Такий матч дозволив зрозуміти багато нюансів. Задоволений тим, що я зміг значно покращити свій рівень гри у вирішальний момент останньої партії. Завжди приємно отримувати перемоги в стартовому раунді", - зазначив Роджер.
Сенсаційний рахунок продемонстрував господар турніру Коккінакіс. Австралієць (147 ракетка світу) обіграв 13 номера Ернеста Гулбіса 5-7, 6-0, 1-6, 6-7 (2), 8-6.
Чудово відчував себе фізично. Мабуть, така перемога може являтися кращою за весь час моїх виступів. Головну роль в успіху зіграла подача, а в інших моментах, удача була на моєму боці. Така перемога додасть мені впевненості у кар’єрі. Продовження моїх змагань на турнірі залежить у більшій мірі від самого себе. Треба протиставити гарний опір наступному конкуренту", - розповів Коккінакіс.
Інший австралієць Бернард Томіч у 4 партіях розібрався із німцем Тобіасом Камке: "Стартовий поєдинок мав для мене дуже велике значення. Тобіас продемонстрував прекрасну гру і мені було дуже нелегко йому протистояти. Мені вдалося виграти 1 партію, але потім Камке перехопив ініціативу і зрівняв рахунок. На щастя, в 3-му і 4-му сетах мені вдалося знайти свою гру і здобути підсумкову перемогу".
19-ракетка світу з Франції Гаель Монфіс розповів про те, як йому вдалося зломити хід матчу проти свого співвітчизника Люкі Пуйє: "Згадав про обіцянку своїм батькам. Я наголошував їм, що я покажу кращий теніс ніж у минулому сезоні. Я не міг їм збрехати".
Нік Кіргіос здобув перемогу над аргентинцем Федеріко Дельбонісом 7-6, 3-6, 6-7,6-3 та поділився думками про матч: "Дуже гарно, що отримав першу перемогу у сезоні. Протягом гри хвилювався".
До вашої уваги інші результати ігрового дня в Мельбурні: Д. Гоффен-М. Рассел 3-1, Дімітров-Браун 3-0, Андерсон-Шварцман 3-1, Кудрявцев-Матосевич 2-3, Сеппі-Істомін 3-2, Іто-Кліжан 0-3, Маррей-Бхамбрі 3-0, Багдатіс-Габашвілі 3-2, Кольшрайбер-Матьйо 3-0Монако-Болеллі 1-3.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео