Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини спорт: Рафаель Надаль: "На даному етапі розмірковую тільки про зустріч першого кола на "Австр

Новини спорт: Рафаель Надаль: "На даному етапі розмірковую тільки про зустріч першого кола на "Австр
158893 ПЕРЕГЛЯДІВ

Іспанський провідний тенісист, котрий на даний момент знаходиться на третьому місці рейтингу ATP Рафаель Надаль, прокоментував свій фізичний стан.


Іспанський провідний тенісист, котрий на даний момент знаходиться на третьому місці рейтингу ATP Рафаель Надаль, прокоментував свій фізичний стан.
"Зараз я повернувся до змагань і можу у здоровому стані продовжувати свої виступи. Хоча повернення після таких операцій, як видалення апендиксу доволі хворобливе. На даному етапі розмірковую тільки про зустріч першого кола на "Австраліан Оупен". Потім переключуся на 2-й раунд і так далі. Буду підходити до поєдинків по черзі, до кожного окремо. Віддаю себе повністю під час підготування до Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу. Якщо не дай Бог у мене не вийде грати гарно, то буду проводити ще більше тренувань аби демонструвати свій попередній рівень гри на таких турнірах в Буенос-Айресі, Індіан-Уеллсі, Маямі та Ріо-де-Жанейро", - заявив іспанець.
Перша зустріч для Рафаеля на австралійських кортах відбудеться проти росіянина Михайла Южного.
"Хочу і роблю великі кроки аби повернутися на високий рівень виступів. Одразу починати на одному із головних турнірів світу буде дуже важко, але нічого не поробиш, треба починати з чогось. Я задоволений тим, як виступив у виставкових матчах. Я маю грати набагато краще і я це чудово розумію. Для цього маю отримати належну практику. До фаворитів турніру відносяться все ті ж гравці, що і роком раніше. Нічого дивного у цьому я не бачу. Джокович потужно завершив минулий рік, до того ж це його улюблений турнір. Такі речі можна віднести у напрямку Федерера. Хочу виділити Маррея, на мій погляд у нього зараз гарна форма. Звісно ще буде група людей, яка може зачепитися за перемогу, але гадаю, що переможе хтось із тих трьох, кого я вже назвав", - розповів Надаль про 3-х головних претендентів на звання чемпіона "Австраліан Оупен".
Свої шанси Рафаель оцінює досить скромно: "Мені складно відносити себе до фаворитів. Я б збрехав, якби заявив сьогодні, що готовий до такої перемоги. Можливо, через тиждень я сказав би інше, але прямо зараз я провів всього п’ять матчів за сім місяців. У багатьох гравців шанси на перемогу набагато вищі за мої".
Варто нагадати, що серед досягнень Рафаеля, значиться 14 виграних турнірів Великого шолому в одиночних змаганнях. Крім цього іспанець відзначився 27 переможними турнірами на серії Мастерсів.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео