Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Український теніс тріумфує у світі

Український теніс тріумфує у світі
140135 ПЕРЕГЛЯДІВ

Українська тенісистка Еліна Світоліна досягла справжнього тріумфу, підвищивши свій рівень та посівши четверте місце у рейтингу WTA. Таким чином спортсменка повторила рекорд Андрія Мєдвєдєва, який був встановлений 13 років тому.

Еліна Світоліна, одна з провідних українських тенісисток, підкорила нову вершину: завдяки вдалому виступу на турнірі у Торонто, який відбувся 14 серпня, спортсменка піднялася на четверте місце у рейтингу WTA. Тим самим Світоліна повторила досягнення Андрія Мєдвєдєва, який востаннє посів таке високе місце 13 років тому.

Як відомо, Еліна Світоліна у фіналі турніру перемогла спортсменку Каролін Возняцкі, яка представляла на змаганнях Данію. Перед тим у попередніх раундах українка феєрично вивела з подальшої боротьби американку Вінус Вільямс, іспанку Гарбіньє Мугурусу і румунську спортсменку Сімону Халеп.

Завдяки тріумфальній перемозі у Торонто Еліна Світоліна стала справжньою рекордсменкою серед українських спортсменів: в останній раз таку високу позицію у світовому рейтингу займав видатний тенісист Андрій Мєдвєдєв.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео