Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петровський Олександр Володимирович : Нове сучасне медичне обладнання для жителів Дніпровського геріатричного пансіонату

Петровський Олександр Володимирович : Нове сучасне медичне обладнання для жителів Дніпровського геріатричного пансіонату
23041 ПЕРЕГЛЯДІВ

Міжнародний благодійний фонд Олександра Петровського «Солідарність» завжди радий надати допомогу усім хто потребує підтримки. Цього разу благодійники  допомогли Дніпровському геріатричному пансіонату й подарували сучасний багатофункціональний кардіограф останнього покоління.

Нове та сучасне обладнання дуже потрібне мешканцям пансіонату, оскільки тут перебувають люди літнього віку та люди з інвалідністю 1 та 2 групи. Серед них багато важкохворих із різними проблемами здоров’я.

Керівник Комунального закладу «Дніпропетровський геріатричний пансіонат Дніпропетровської обласної ради» Олег Дмитрович Кондрашевський зазначив, що відтепер цей кардіограф допоможе вчасно діагностувати хворобу та прописати план лікування. Відповідно такий апарат може врятувати за рік 30-40 людських життів. Тому директор закладу подякував усім представникам фонду і його президенту Олександру Володимировичу Петровському за  надану підтримку та допомогу. МБФС Олександра Петровського постійно допомагає закладу  та оперативно реагує на усі прохання та проблеми пансіонату.

Крім того, благодійний фонд Олександра Петровського не забув і про колишніх вихованців Дніпровського Дитячого Будинку-Інтернату для дітей з інвалідністю, які тепер, з настанням повноліття проживають в геріатричному пансіонаті та намагаються не зважаючи на проблеми опорно-рухового пансіонату, працювати та заробляти на життя. Вони виготовляють своїми руками сувенірну та святкову продукцію - чашки, кружки, посуд, футболки тощо. Тому благодійники подарували їм спеціальний термопресс за допомогою якого вони зможуть виготовляти різноманітні красиві сувеніри. 

Теги: Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео