Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Петровський Олександр Володимирович : Діти Дніпровського центру соціальної підтримки відвідали цікавий цирковий фестиваль за сприяння МБФС Олександра Петровського

Петровський Олександр Володимирович : Діти Дніпровського центру соціальної підтримки відвідали цікавий цирковий фестиваль за сприяння МБФС Олександра Петровського
23102 ПЕРЕГЛЯДІВ

Інформаційне агентство «Україна Інформ» Як відомо, всі діти полюбляють цирк саме тому Міжнародний благодійний фонд «Солідарність» Олександра Петровського організував для дітей та батьків Дніпровського центру соціальної підтримки для дітей та сімей «Добре вдома», відвідування на цікавий цирковий фестиваль який провели в обласному центрі Дніпровщини.

Організатори Всеукраїнського фестивалю циркового мистецтва – Палац студентів Дніпровського національного університету імені Олеся Гончара.

Діти та їх батьки із задоволенням спостерігали за цікавою та видовищною виставою. Для них цей розважальний захід виявився корисним та пізнавальним який дозволив їм відволіктися та провести гарно час. Події такого плану вкрай потрібні їм саме для соціалізації та адаптації у суспільстві.

А на фестивалі було на що подивитись. Серед номінацій в циркового мистецтва були жонглювання (обручами, антиподами та класичне жонглювання), гімнастика, акробатика (стрибкова, силова та каучукова), еквілібр, дресирування тварин, фокуси, ілюзія, клоунада та номери оригінального жанру.

Глядачі були у захваті від яскравого дійства, що відбувалось на сцені. Артистизм, оригінальність, майстерність виконання та професійний підхід вразив усіх присутніх та залишив у пам’яті незабутні враження.

Теги: Інформаційне агентство «Україна Інформ»,Петровский Александр Владимирович,Петровський Олександр Володимирович

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео