Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В «Пирогово» тривають зйомки "Казок старого мельника"

В «Пирогово» тривають зйомки "Казок старого мельника"
186806 ПЕРЕГЛЯДІВ

"Казки старого мельника" – таку назву матиме перше українське кіно, відзняте у стилі фентезі. Над зйомками працює колектив компанії «Євромедіа», а знімальним майданчиком став національний музей народної творчості та побуту «Пирогово».

"Казки старого мельника" – це фільм для дітей, де в центрі сюжету одвічне протистояння добра і зла, котре відповідно втілять Христина та Микола.

Режисером фільму-казки став Олександр Ітигілов, котрий в одному із інтерв’ю зазначив, що "Казки" розраховані на різну глядацьку аудиторію, адже і дорослі вірять у магію та прикмети.

У "Казках старого мельника" глядачі побачать Анатолія Хостікоєва, Аду Роговцеву, Ірму Вітовську, Остапа Ступку, Наталю Сумську, Євгена Нищука, Олексія Вертинського, Володимира Горянського, Олесю Жураковську, Олексія Богдановича, Ігора Бірчу, Василя Бендаса, Валентина Томусяка, Анну Кошмал, Леоніда Шевченка, Костю Камінського, Андре Лопушинського, Андрія Носихіна, Євгенія Гладія , Максима Кондратюка, Сергія Гаврілова та інших.

Окрім такої зіркової плеяди, у фільмі передбачені захоплюючі каскадерські трюки та запеклі битви.

Однак, через те, що фінансування на зйомки "Казок" було заморожене тривалий час, а ціни різко зросли угору, є потреба у додатковому фінансуванні фільму. Та Пилип Іллєєнко, голова Державного агентства з питань кіно, переконаний, що така дрібниця як фінансові труднощі не стане на заваді великому мистецтву.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео