Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Кінофестиваль короткометражок для дітей та юнацтва стартує в вересні

160211 ПЕРЕГЛЯДІВ

Навчити толерантного відношення до людей, котрі відрізняються від тебе – таку мету ставлять організатори кінофестивалю «Єдність і толерантність», який розпочне свою роботу шістнадцятого вересня цього року в українській столиці та триватиме до 15 листопада 2015 року. Кінофестиваль подорожуватиме Україною та відвідає дванадцять міст, де відбудеться демонстрація короткометражок, розрахованих для дитячої та юнацької аудиторії. Варто відзначити, що під час кінофоруму кожен з режисерів буде представляти власне творіння.

Кінофест – це спільний проект Goethe-Institut в Україні та Міністерства закордонних справ Німеччини. Підтримку при проведені українського фестивалю кіно також надали організатори Interfilm Berlin та KUKI teen Screen, долучилася до реалізації проекту компанія «Артхаус Трафік».

Під час проведення кінофесту не лише безкоштовний показ кращих з кращих короткометражних фільмів та дискусії, обговорення кіно з глядачами, а й конкурс дитячого малюнка та фотографії, де головна тематика робіт –звісно, толерантність у всіх її проявах.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео