Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

«Молодість» розпочнеться в жовтні

106817 ПЕРЕГЛЯДІВ

Трохи більше місяця залишається до старту кінофестивалю «Молодість», який запланований на 24 жовтня цього року. Триватиме фестиваль кіно до першого листопада. Однак, дирекція «Молодості» провела 10 вересня прес-конференцію, де з журналістами спілкувався Андрій Халпахчі, котрий наразі обіймає посаду директора кінофестивалю. Під час діалогу з пресою, пан Халпахчі розповів, що на сьогоднішній день важко вирішити питання щодо показу фільму зарубіжного виробництва в рамках проведення кінофестивалю, адже ринок надто малорозвинутий, а для того, щоб купувати фільми через дистриб’юторів потрібні немалі фінансові ресурси.

B&H та Gemini – компанії-кінодистриб’ютори посприяли проведенню українського кінофестивалю та надали зарубіжні фільми для демонстрації безкоштовно.

Варто відмітити, що це буде ювілейний, сорок п’ятий кінофестиваль «Молодість». Місцем проведення дійства стане Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка.

Відкриє фестиваль кіно стрічка «45 років», котра відзначилася на Берлінському кінофестивалі, а головні герої – Том Кортні та Шарлотта Ремплінг отримали по «Срібному Ведмедю» за кращу чоловічу та жіночу роль.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео