Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Борис Гребенщиков познайомить львів’ян з ірландською музикою

187044 ПЕРЕГЛЯДІВ

Російський рок-музикант Борис Гребенщиков запрошує львів’ян 22 вересня відвідати його сольний концерт, яким він розпочинає свій європейський тур. Головною особливістю турне Гребенщикова стане ірландська музика, що супроводжуватиме виступи рок-зірки.

22 вересня в одному зі львівських клубів відбудеться унікальний концерт Бориса Гребенщикова. У європейському турі, який розпочнеться зі Львова, співака супроводжуватимуть лише ірландські музиканти. Зокрема, йому акомпанує легендарний ірландський флейтист Брайан Фіннегану, який перебуває у творчому тандемі з Гребенщиковим уже протягом 7 років. Крім того, до виступів Гребенщикова долучаться дві сучасні легенди кельтської музики Джон Джо Келлі та Алан Келлі.

Що саме відбуватиметься на львівській сцені, Борис Гребенщиков не розповідає, витримуючи інтригу.

Як зізнався сам рок-музикант, британська народна музика полонила його ще у юності і з того часу він мріяв звернутися до цього жанру.

Борис Гребенщиков вже не вперше цього року відвідав Україну: 31 серпня він виступав у столиці, а також зустрівся з очільником Одеської області Міхеілом Саакашвілі.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео