Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Імпресіонізм та мультимедіа

80478 ПЕРЕГЛЯДІВ

Мане, Ренуар, Сезанн, Моне, Піссарро, Сіньяк, Ґоґен, Ван Гог – це знамениті художники – імпресіоністи, мистецтво яких зачаровує до цього часу. Потрапити на виставку, де виставляються полотно знаменитих митців, це вже справжнє щастя, особливо для справжніх поціновувачів творчості художників. А що говорити про тих, кому пощастить не пропустити можливість побувати на мультимедійній виставці з промовистою назвою «Імпресіонізм: всі грані». Світова прем’єра та старт роботи виставки відбувся в українській столиці в ТРЦ ««ART MALL».

Мультимедійна виставка не лише дозволить пізнати таки усі грані імпресіонізму, як напрямку живопису, а й побачити народження нових форм роботи. Адже, це не звичайна виставка, а справжнє шоу, в якому відвідувачі будуть вражені поєднанням аудіо та відео ефектів. Більше того, організатори виставки йдуть в ногу з часом й у виставковому залі уже панує цифрова проекція картин, які стали шедеврами та принесли своїм творцям світову славу.

Аби створити таке грандіозне аудіо-візуальне шоу, його організатори використали п’ятдесят два проектори й унікальну технологію А– Sense. Саме завдяки технічним новинкам кожен із відвідувачів зможе реалістично відчути усю глибину творчості імпресіоністів і подивитися на твори «з середини» або під іншим кутом.

За допомогою анімації, 3D-моделювання та художніх спецефектів у галереї вдалося оживити більше 1000 картин. Важливим елементом виставки є вдало підібрана музика.

Усім бажаючим треба завітати за адресою вулиця Заболотного, 37, де й розташована мультимедійна галерея A-Gallery. Виставка працює щоденно з десятої ранку до десятої вечора.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео