Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські міста оприлюднили графік заходів, присвячених майбутньому святкуванню Незалежності нашої

Українські міста оприлюднили графік заходів, присвячених майбутньому святкуванню Незалежності нашої
81248 ПЕРЕГЛЯДІВ

Лише два дні залишилося до урочистого святкування ювілейної - 25-ї - річниці Незалежності нашої держави. Своїм баченням свята крізь призму яскравих культурних заходів, оприлюднивши власні майбутні творчі напрацювання, поділилися учасники святкування, та, за сумісництвом, невід'ємні частини незалежної України – її міста.

Столиця нашої держави – Київ – вражатиме масштабним парадом за участі двохсот одиниць військової техніки та майже чотирьох тисяч українських бійців, благодійним забігом у вишиванках, котрий відбуватиметься уздовж величного Дніпра, і неймовірною спробою увійти до Книги рекордів Гіннеса завдяки створенню найбільшого українського прапора. Він, до речі, матиме незвичайний характер, оскільки складатиметься з...квітів і, за попередніми підрахунками, займатиме 15 тисяч квадратних метрів.

Сонячна Одеса відзначить День Української Незалежності «Вишиванковим фестивалем», котрий має намір встановити черговий рекорд живого людського ланцюгу кількістю у чотири тисячі осіб, та великим публічним диктантом з української мови, організатори якого запрошують до участі кожного бажаючого.

Хвалиться чудовою святковою програмою і Харків. На його території відкриються чисельні фотовиставки, фуд-фестивалі, кінотеатри під відкритим небом та музичні концерти, один з яких – «Доторкнутися до неба» - проходитиме на воді.

Дніпро організує вражаюче авіашоу, під час якого своїми виступами глядачів потішать талановиті парашутисти-екстремали. До того ж, чотиригодинне шоу нараховуватиме дитячий мотузковий парк та виставку авіа- і ракетомоделей. Завершиться дійство святковою дискотекою.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео