Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Японія стала центром вражаючого Маршу у вишиванках

Японія стала центром вражаючого Маршу у вишиванках
108315 ПЕРЕГЛЯДІВ

Як і було анонсовано раніше, представники численної української діаспори, котрі наразі живуть та працюють у колоритній далекій Японії, ініціювали й провели масштабний патріотичний Марш у вишиванках, присвятивши його ювілейній – 25-й – річниці Незалежності рідної для них Української держави. Пройшла незабутня подія в одному з найбільших та наймальовничіших японських міст – Нагої.

Більше сотні людей, серед яких були присутні не тільки українці, а й японці, котрі підтримують суверенність та незалежність нашої держави, прийняли участь у неймовірній патріотичній події. Особливої уваги, на думку гостей заходу, заслужив символічний коровай, спечений родиною вимушених переселенців з донбаської та наразі, нажаль, окупованої проросійськими терористичним угрупуваннями Горлівки.

Варто відзначити, що Вишиванковий марш став вже четвертим подібним заходом, організованим українською діаспорою у Японії. Цікаво, що спочатку запланована кількість учасників мала скласти не більше семи десятків осіб, проте, вже за півтори години до початку події на центральній вулиці Нагої зібралося більше сотні українців та японців. У Японській державі подібний Марш у вишиванках вже має й свою традиційну назву – «Ukraine Parade».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео