Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У відеовсесвіті «YouTube» з’явився новий рекордсмен

У відеовсесвіті «YouTube» з’явився новий рекордсмен
27194 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вперше з'явившись на популярному відеосервісі «YouTube» ще чотири роки тому, нікому не відомий південнокорейський виконавець PSY спричинив справжню революцію лише одним своїм хітом – музичною композицією «Gangnam Style», через яку «YouTube» був змушений кардинально змінити власні налаштування у галузі підрахунку кількості людей, які подивилися кліп, оскільки композиція стала настільки популярною в усьому світі, що відеосервіс просто не встигав підводити підсумки відносно результатів переглядів відео. На сьогоднішній день, наближаючись до позначки у 2,7 мільярдів переглядів, PSY, тим не менш, більше не єдиний двомільярдний рекордсмен «YouTube».

Перебуваючи у вільному доступі для перегляду на відеосервісі з 6-го квітня минулого року, кліп «See You Again», однойменну пісню до якого створили та виконали репер Уїз Халіфа і поп-співак Чарлі Пут, вже встигли подивитися майже 2,1 мільярдів людей. Зазначена вище композиція є головною у саундтреку до сьомої частини культової франшизи «Форсаж» і присвячена вона одній із зірок фільму – талановитому акторові Полу Уокеру, трагічно загиблому в автокатастрофі 30-го листопада 2013-го року.

Кадри із Полом, котрий частково встиг знятися у сьомому «Форсажі», увійшли до «See You Again». Варто відзначити, що прихильники актора все ще не вірять у його смерть, через що в Інтернеті нерідко з'являються фото людей, дуже схожих на містера Уокера, та різноманітна інформація про те, що актор все-таки вижив у страшній катастрофі 2013-го.

Відео «See You Again» наразі є лише другим – і поки що останнім – кліпом, котрий зміг зібрати 2 мільярди переглядів. Дихає йому у спину Адель та її відеоработа «Hello», котра вже має біля 1,7 мільярдів переглядів.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео