Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Господарем «Євробачення-2017» стане Київ

Господарем «Євробачення-2017» стане Київ
81271 ПЕРЕГЛЯДІВ

Нарешті Україна дізналася назву міста, котре наступного року прийматиме популярний пісенний конкурс «Євробачення-2017». Серед претендентів, котрі увійшли до фіналу та довгий час продовжували між собою запеклу боротьбу за право прийняти престижну музичну подію, до сьогодні значилися Одеса, Дніпро та Київ. І, врешті-решт, можливість продемонструвати світу усю велич та красу Української держави отримала її столиця.

Проходитиме «Євробачення-2017» не на території стадіону «Олімпійський», як було раніше заявлено багато разів, а в Міжнародному виставковому центрі. Варто відзначити, що Києву члени організаційного комітету віддали рекордну кількість своїх голосів – одразу дев'ятнадцять, у той час як за Одесу проголосували тільки двоє осіб. Дніпро, таким чином, у напруженій гонитві участі не приймав зовсім, оскільки за нього з організаційного комітету не проголосував, нажаль, ніхто.

Окрім Києва, Одеси та Дніпра, свої заявки на проведення «Євробачення-2017» також подали такі міста як Львів, Херсон та Харків. Цікаво, що спочатку організаційний комітет мав намір оголосити переможця ще у серпні, проте, рішення про це постійно відкладалося. З точки зору членів комітету, Київський МВЦ відповідає усім європейським вимогам щодо безпеки гостей та учасників конкурсу. Крім того, столиця України володіє й зручною транспортною інфраструктурою.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео