Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україна привезе свій фільм на кінофестиваль у Крим

Україна привезе свій фільм на кінофестиваль у Крим
243770 ПЕРЕГЛЯДІВ

Першого жовтня кримська Ялта стала центром проведення Першого міжнародного кінофестивалю «Євразійський міст», участь у якому прийматимуть провідні кінематографісти з дванадцяти країн світу. Свою стрічку у рамках заходу презентуватиме і Україна, проте, її назва поки що тримається у секреті.


Окрім українських та російських кінодіячів, на «Євразійський міст» завітають митці з Азербайджану, Сербії, Бельгії, Білорусі, Індії, Південної Кореї, Узбекистану, Китаю, Арменії та Казахстану. Програма ж кінофестивалю, окрім ігрових і документальних фільмів, передбачає ретроспективні та прем'єрні покази, майстер-класи, презентації та круглі столи. Зокрема, саме на «Євразійському мосту» відбудеться прем'єра стрічок «Дуелянт» і «Криголам».
Кінофестиваль триватиме до п'ятого жовтня включно. «Влада» Кримського півострову вважає, що у майбутньому саме «Євразійський міст» стане головною пам'яткою та візитною карткою Автономної Республіки Крим, а також відродить її культурну складову. Цікаво, що перша тестова презентація майбутнього осіннього кінофестивалю вже відбувалася минулого року на території Ялти.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео