Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українські артисти розпочали боротьбу за право брати участь у «Євробаченні-2017»

Українські артисти розпочали боротьбу за право брати участь у «Євробаченні-2017»
54352 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вже п'ятнадцять українських артистів, серед яких заявлені не тільки співаки та співачки, а й повноцінні колективи, розпочали боротьбу за право представляти Україну на престижному європейському пісенному конкурсі «Євробачення», який вже наступної весни прийматиме столиця нашої держави.

 

Переможцем першого етапу відбору на конкурс стане лише один представник української сцени. Наразі відомо, що лідером онлайн-голосування, яке стартувало наприкінці вересня, є київський співак KUZNETSOV, чия композиція «Deep Shivers» вже отримала 1747 голосів. Проголосувати ж за свого улюбленця кожен бажаючий може до першого дня січня наступного року, просто поставивши «лайк» під анкетою учасника на офіційному сайті Національного відбору на «Євробачення-2017».

Важливо додати, що команда музичного відбору на масштабний захід проїде найбільшими містами нашої держави вже у жовтні та листопаді, особисто прослухавши усіх бажаючих заспівати на сцені «Євробачення-2017». Наразі відомі імена двох членів журі – це музичний продюсер Костянтин Меладзе та переможниця цьогорічного європейського пісенного конкурсу Джамала.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео