Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Майкл Джексон – найбагатша покійна зірка-2016

Майкл Джексон – найбагатша покійна зірка-2016
135540 ПЕРЕГЛЯДІВ

Навіть після своєї несподіваної для мільйонів музичних фанатів загибелі, котра й досі залишається однією з найзагадковіших зіркових смертей у світі, культовий Майкл Джексон - все одно найвисокооплачуваніший артист цього року. Щоправда, серед тих знаменитостей, котрі, нажаль, померли.

 

Цьогорічний рейтинг найбагатших покійних зірок напередодні майбутнього Хеллоуїну, котрий планета відзначатиме 31-го жовтня, склало авторитетне видання «Forbes», згідно якого перша позначка стала для померлого музиканта можливою завдяки неймовірним 825-ти мільйонам доларів, котрі співак заробив у 2016-му завдяки використанню своєї вражаючої музичної спадщини у численних телевізійних шоу, фільмах та у якості надприбуткового мерчандайзу – від предметів з іменною атрибутикою до компакт-дисків і бокс-сетів.

48 мільйонів доларів та друге місце належать Чарльзу Шульцу – автору коміксів, а відомий гольфіст Арнольд Палмер та його на вісім мільйонів менша за попередню зірку сума цьогорічного прибутку розташувалися на третьому щаблі.

Наступні три місця окупували виключно музиканти – це Елвіс Преслі, померлий у квітні поточного року Прінс та Боб Марлі. Британський співак Девід Боуї, якого не стало також у 2016-му, посів 11-тий рядок.

Цікаво, що кількість щаблів рейтингу «Forbes» дорівнює тринадцяти, а серед померлих зірок-жінок, зазначених серед найбагатших, виділені модель і мати сексуальної революції Бетті Пейдж (10-те місце) та оскароносна акторка Елізабет Тейлор (13-те місце).


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео