Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

В Україні представлять книгу фронтмена гурту «The Doors»

В Україні представлять книгу фронтмена гурту «The Doors»
135585 ПЕРЕГЛЯДІВ

І мова наразі не йде про чергову авто- чи біографію одного з найвидатніших музикантів світу – американського співака, поета та фронтмена вражаючого колективу «The Doors» Джима Моррісона – а стосується книги саме його авторства, котра отримала назву «Американська молитва». Випустить творчу збірку легенди рок-н-ролу молоде українське видавництво «П'яний корабель» на початку цьогорічного грудня.

 

Мірек Боднар – головний редактор вищезазначеного видавництва, розташованого в Івано-Франківську – каже про те, що «Американська молитва» стане справжнім відкриттям навіть для найпалкіших прихильників Джима та «The Doors», оскільки найбільше ексцентричний музикант був відомий саме власними яскравими перфомансами та бунтівною натурою. А от його ніжна філософська душа інтроверта-спостерігача дуже довгий час залишалася схованою від широкого загалу. Тож тепер, завдяки виданню авторської роботи рокера, його письменницький бік зможуть дослідити усі прихильники «The Doors» без виключення.

Увійшли до «Американської молитви» есе, кіносценарій та вірші, власноруч написані Джимом Моррісоном. Попереднє замовлення книги доступне на офіційній сторінці «П'яного корабля» у «Facebook».


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео