Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Українська акторка зіграє у сиквелі «Тихоокеанського рубіжу»

Українська акторка зіграє у сиквелі «Тихоокеанського рубіжу»
243928 ПЕРЕГЛЯДІВ

18-річна українка Іванна Сахно підписала контракт на зйомки у другій частині фантастичного голлівудського екшну «Тихоокеанський рубіж», запланованого до виходу на широкі екрані у лютому 2018-го року. Режисером сиквелу виступить Стівен ДеНайт, котрий раніше знімав епізоди таких популярних американських серіалів як «Янгол» , «Таємниці Смолвіллу» та «Ляльковий будинок» і виступав сценаристом «Баффі – винищувачки вампірів» і «Спартака».

 

Цікаво, що перша частину «Тихоокеанського рубіжу», котра вийшла ще 2013-го року і була зрежисована легендарним Гільєрмо Дель Торо, зібрала по всьому світу непогану 411-мільйонну касу та достатньо теплі критичні відгуки, через що сиквел стрічки майже одразу відправили у розробку. Проте, перша дата його релізу – 4-те серпня 2017-го – була відкладена, оскільки творці другої частини мали намір наново скрупульозно пропрацювати її сценарій, аби значно перевершити успіх першого «ТР».

Яку роль Іванна зіграє у сиквелі фільму, не розголошується. Відома дівчина своїми ролями у таких українських фільмах та серіалах як «Леся + Рома», «Іван Сила» та «Вчитель музики». Разом із нею у «Тихоокеанському рубіжу-2» гратимуть Рон Перлман («Хеллбой», «Сини анархії»), Джон Бойєга («Зіркові війни: Пробудження сили», «Бути людиною») та син Клінта Іствуда Скотт («Далека дорога», «Загін самогубців»).


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео