Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Хью Лорі – володар іменної зірки на голлівудській Алеї слави

Хью Лорі – володар іменної зірки на голлівудській Алеї слави
108558 ПЕРЕГЛЯДІВ

Талановитий 57-річний Хью Лорі – актор, письменник, сценарист, співак та піаніст – нарешті отримав власну іменну зірку на Алеї слави у Голлівуді. Відзнака містера Лорі носить номер 2593.

 

Цікаво, що Хью – один із небагатьох британських діячів мистецтва, чию роботу у галузі культури та творчості настільки високо оцінили в Америці. До актора свої зірки на Алеї слави отримали такі видатні кіномитці як режисер Рідлі Скотт, актор Колін Ферт та акторки Хелен Міррен й Емма Томпсон.

Важливо додати, що вперше світ заговорив про Хью Лорі лише дванадцять років тому, оскільки саме тоді британець отримав головну роль у телевізійному суперхіті «Доктор Хаус». Граючи геніального лікаря-мізантропа, котрий обожнює медичні загадки і ненавидить проводити час із власними пацієнтами, містер Лорі два рази ставав лауреатом престижного «Золотого глобусу», а також отримував такі нагороди як «People's Choice Awards», «Satellite Award», «Teen Choice Awards» та «SAG Awards». Після ролі Грегорі Хауса Хью також став одним із найвисокооплачуваніших акторів у США.

Останніми на сьогоднішній день роботами легендарного британця у кіно та на ТБ є його ролі у таких популярних серіалах як драматичний трилер «Нічний адміністратор» та психологічна драма «Ченс», у якій Хью знову грає лікаря-психоневропатолога, котрий, на відміну від Хауса, болісно переживає втрату власних пацієнтів, надзвичайно зближаючись із ними у процесі лікування.

 

В'ячеслав Ситник


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео