Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Свято для дітей з зони АТО

Свято для дітей з зони АТО
244738 ПЕРЕГЛЯДІВ

     Міністерство культури спільно з ГО «Золоті Леви Чорної Сотні» долучилося до організації святкових заходів для юних жителів районного центру Станиця Луганська Луганської області.

     Діти переглянули новорічну програму в Національному цирку України, кажуть – отримали незабутні святкові враження.

     Потім юні українці відвідали Алею Героїв Небесної Сотні, де запалили свічки, вшановуючи пам'ять Героїв.

     До програми перебування також було включено відвідування найголовнішої ялинки України на Софійській площі, де наразі триває новорічно-різдвяний ярмарок.

     Як розповів голова Громадської Організації "Золоті Леви Чорної Сотні" Тарас Мацюк, подібні заходи для молоді Станиця Луганська організовуються вже третій рік поспіль з єдиною метою - підтримати патріотизм цих дітей, що опинилися в непростих умовах невизначеності та ведення військових дій.

     «Все що ми робимо має єдину мету - об'єднати країну, довести Україна - єдина», - каже Тарас Мацюк.
     «Спілкуючись із цими дітьми розумієш наскільки вони сильні та нескорені духом. На наших очах фактично змінюється свідомість і ставлення до України молодого покоління Станиці Луганської – до української символіки, українського мистецтва. Повертаючись із таких поїздок, вони вносять нове, живе, українське в буденне життя міста. Серед них багато талановитих та обдарованих дітей, які можуть слугувати прикладом любові до своєї країни».

     Він також зазначив, що зараз вкрай необхідно оточувати увагою цих дітей, які в силу обставин, вимушено відокремлені від своїх однолітків, але проявляють великий патріотизм та любов до України.

 

     Повідомляє Міністерство культури України


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео