Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: 10 неймовірних місць світу, які відкриються для туристів в 2015 році

Новини України: 10 неймовірних місць світу, які відкриються для туристів в 2015 році
53066 ПЕРЕГЛЯДІВ

Музей мистецтва «Гараж», філія Лувру в Арабських Еміратах, музей відеоігор, музей блюзу, величезний парк розваг, Великий Єгипетський музей в кінці цього року зможуть відвідати туристи.


Музей мистецтва «Гараж», філія Лувру в Арабських Еміратах, музей відеоігор, музей блюзу, величезний парк розваг, Великий Єгипетський музей в кінці цього року зможуть відвідати туристи.
1.Національна галерея відеоігор відкриється в березні 2015 року в Ноттінгемі. National Videogame Arcade вже скоро стане першим музеєм у світі, який присвяченим різним відеоіграм. Він займе аж п’ять поверхів. Експозиція включатиме 12 тисяч експонатів, а також проводитимуться тимчасові виставки. По офіційним даним, бюджет проекту став $ 3,9 млн.
2.Парк розваг в Техасі «Grand Sports &EntertainmentDistrict» відкриє свої двері для відвідувачів весною. Парк з різними тематичними атракціонами та спортивними спорудами займе 260 га Це - парк водних розваг, великий розважальний комплекс, озеро для вейкбордингу, концертні майданчики, спортивний комплекс та мотоциклетний.
3.Цього літа туристи матимуть змогу відвідати музей сучасного мистецтва в Москві, що має назву «Гараж». Відомо, що він заснований Дариною Жуковою ще в 2008 році, але цього року грядуть грандіозні зміни. По-перше, він переїде на нове місце в парк Горького. За реконструкцію відповідає голландський архітектор Колхас Рем. Будівля «Пори роки» буде прозорою, і його оснастять вікнами-пластинами, які будуть світитися вночі і вдень пропускати світло. Влітку там пройде виставка робіт художниці Луїзи Буржуа з Америки.
4.Парк розваг в Пекіні «Eternity Passage» відкриється влітку. В ньому передові технології поєднаються з елементами історії та культури Китаю. Парк розбитий на 15 зон,деякі з них функціонуватимуть під відкритим небом. Також відомо, що там будуть 5D- і 6D-кінотеатри та новітні атракціони. Натхнення для творців атракціонів стали казки і міфи. Наприклад, один із них «Voyages of Discovery» буде являти собою катання на човні одночасно з театралізованим шоу, під час якого учасники почують про мандрівки Чжена Хе.
5.Великий Єгипетський музей в місті Гіза планують відкрити восени 2015 року. В найбільшому археологічному музеї буде приблизно 100 000 древніх артефактів, частина з яких колись належала Тутанхамону.
6.Національна галерея в Сінгапурі має відчинити свої двері для всіх охочих в листопаді. Найбільший центр образотворчих мистецтв в Азії буде побудований в центрі Сінгапуру. Площа галереї – близько 64 000 кв. м. У її колекцію увійдуть твори мистецтва, які створили в Азії починаючи з XIX століття до Н.Е.
7.Парк розваг на острові в Індонезії «Funtasy Island» відкриють в грудні. Найбільший у світі тематичний парк розташується на території в 300 га. Приблизна вартість цього проекту - $ 240 млн. На території парку буде зона для снорклинга, відвідувачі зможуть поплавати з аквалангом, а також там буде наземне і водне сафарі, інтерактивний акваріум та дельфінарій.
8.Філія Лувру з’явиться у вигляді ширяючого купола в ОАЕ.
9.Національний музей блюзу в Сент-Луїсі в США відкриється в кінці 2015 року. Музей присвячений блюзу. Проект підтримують різні знаменитості: Бадді Гай та Джон Гудман. Площа музею становить більше 2000 кв. м.
10.Музей майбутнього в Ріо-де-Жанейро присвячений аспектам майбутнього: наслідки зміни клімату, зростання життя населення, тощо. Тут, крім виставкових матеріалів, будуть розташовуватися водойма, сади, велика велосипедна доріжка та зона відпочинку.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео