Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Новини України: Музею Тичини - 35 років

Новини України: Музею Тичини - 35 років
238279 ПЕРЕГЛЯДІВ

Двадцять шостого січня 2015-ого року, виповнюється тридцять п’ять років із дня коли почав фунціонувати ""Музей Тичини".


Двадцять шостого січня 2015-ого року, виповнюється тридцять п’ять років із дня, коли меморіальне помешкання вітчизняного митця, перекладача, державного і громадського діяча Павла Тичини розпочало функціонувати як музейна установа та до неї прийшов перший відвідувач, - повідомляє Друг читача.
За цей час музейна установа реалізувала сотні задумів, багато із яких є довгочасовими і спрямовані на різноманітну вікову аудиторію.
У інформ. просторі нашої країни, Європи Музей-квартира П.Тичини знаний як найбільш діяльний та найбільш творчий, і уже давно є не тільки центром життя столичної громади, а й яскравим брендом столиці.
Минулого року Тичининський музей потрапив до числа номінантів (шорт-лист) впливового інтернаціонального змагання «Найкращий музей Європи», що здійснює Європейський музейний форум. Переможців змагання оприлюднять в травні 2015-ого року в місті Глазго, що знаходиться в Шотландії.
Музей Тичини - перший неприватний державний український музей, котрий буде представляти нашу країну на європейському рівні під національним прапором в фіналі конкурсу й потрапить до реєстру найкращих міжнародних музеїв.
Музей знаходиться в Києві за адресою: вул. Терещенківська, 5

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео