Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Миколу Голомшу обрано президентом Х ювілейного дитячого фестивалю "Духовні Джерела"

Миколу Голомшу обрано президентом Х ювілейного дитячого фестивалю "Духовні Джерела"
212389 ПЕРЕГЛЯДІВ

28 березня, в київському Будинку кіно пройшло відкриття Х ювілейного дитячого фестивалю "Духовні Джерела". Фестиваль «Духовні джерела» - це свято музики, творчості та натхнення.


Кінець весіннього місяця ознаменував початок дитячого свята – «Духовні джерела». Цей фестиваль проходить вже 10 раз. Що це означає? Це значить, що українська талановита молодь святкує ювілей конкурсу здобутків своєї творчості.
Як зазначає сам організатор фестивалю Валерій Степанян, головна ідея – це показати нашому молодому поколінню, що духовність заключається не тільки у релігійних догмах. «Духовні джерела», за його словами, є найкращим способом продемонструвати свій талант та особливі вміння поза віртуальними межами Інтернету.
Відкривати конкурс мав почесний журі, Дмитро Гнатюк, але за станом здоров’я він не зміг бути присутнім на фестивалі. До речі, цього року співпало одразу 2 свята: 90-річний ювілей заслуженого артиста України – пана Гнатюка і власне відкриття 10 фестивалю. Президент Порошенко особисто привітав українського класика, побажав творчої наснаги, а найголовніше здоров’я.


Президентом обрано пана Миколу Голомшу, який протягом 5 років є незамінним помічником, а також добрим другом дитячого фестивалю. «Духовні джерела», до речі, підтримує Київський патріархат. За видатні заслуги перед дитячим фестивалем, Патріарх Філарет нагородив Миколу Голомшу стрічкою І ступеню «Георгія Переможця». Це найвищий ступінь нагороди.
Пан Голомша вірить, що саме «Духовні джерела» закладуть основу творчому майбутньому нашої молоді.

  

   

  

 
Що ж кажуть самі учасники фестивалю?
Перш за все слід зазначити, що тут можуть прийняти участь діти і молодь у віці від 6 до 23 років. Тут є і музиканти, і «бальники». Не слід думати, що державні фестивалі – це «обитель» тих дітей, яких батьки в свій час змусили піти до гуртка, бо «так потрібно». Учасники «Духовних джерел» - наша продвинута молодь: вони слухають класику американських рок-гуртів, намагаються зробити власні українські кавери і навіть вигадують нові жанри танцю. Де ви зможете побачити молоді таланти? Конкурс проходить у Шоколадному будинку (вул. Шовковична 17), протягом 30, 31 березня.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео