Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Художниця зі Сходу здивувала Рівненщину

Художниця зі Сходу здивувала Рівненщину
212676 ПЕРЕГЛЯДІВ

Переїхавши на Західну Україну, художниця з Луганщини Яна Униченко взялась за розпис будинків


Переїхавши на Західну Україну, художниця з Луганщини Яна Униченко взялась за розпис будинків. Незважаючи на свої обмежені фізичні можливості, дівчина створила 25 чудових картин.
Переїхавши з рідного селища на Луганщині у м. Здолбунів, Рівненської області, художниця познайомилась з головою ОСББ. Він, оцінивши її ескізи, запропонував розписати фасад одного з будинків. Малюнки дівчина створювала в українському стилі, зображала соняшники, калину, хатинки. Мешканцям багатоповерхівки сподобалась робота Яни. До неї почали збігатись діти, які теж хотіли малювати.
Недавно роботи Яни Униченко прикрасили стіни другого корпусу Національного університету водного господарства і природокористування. Там вона зобразила квіти, адже дівчина вважає, що вони несуть позитив та світлі емоції.
«Загалом на університетських стінах є вже 18 моїх малюнків. Коли тільки бралася за цю роботу, було навіть страшно, адже це великий обсяг. Але я задоволена. Приємно, що такий декор подобається іншим.» - говорить художниця.
На рідну Луганщину Яна повертатись не хоче. Планує розвивати свій талант на Західній Україні. А найбільшою мрією дівчини є відкриття власної художньої студії для дітей та дорослих.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео