Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Полтава зробила перший крок для збереження екології

Полтава зробила перший крок для збереження екології
189831 ПЕРЕГЛЯДІВ

У Полтаві відкрили пункт для збирання виробів з поліетилену. Зараз жителів міста активно інформують про необхідність здавати використані поліетиленові пакети для подальшої переробки, що дасть можливість зменшити забруднення довкілля.

 

Робота зі збереження екології у Полтаві дала перші результати: перший і поки що єдиний пункт для збирання поліетилену відкрився у місті. Власник одного з прийомних пунктів для вторинної сировини оголосив про початок акції зі збору використаних поліетиленових пакетів та інших виробів з цього матеріалу для подальшої переробки, що сприятиме зменшенню екологічного забруднення у регіоні.

Активну участь у популяризації цієї акції беруть представники місцевої організації, що займається екологічними питаннями.

Значний крок у напрямку збереження екології зробили і на Дніпропетровщині: в обласній державній адміністрації прийняли рішення про накладення штрафів на громадян, які спалюватимуть сухе листя, що, як відомо, приносить велику шкоду довкіллю та здоров'ю людей. Громадян, які замість компостування листя зі своїх приватних подвір'їв спалюватимуть його, штрафуватимуть на 300 гривень.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео