Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

У Києві утилізуватимуть ялинки з користю

У Києві утилізуватимуть ялинки з користю
244712 ПЕРЕГЛЯДІВ

     У зв'язку із закінченням новорічно-різдвяних свят столиці закликають жителів міста до правильної утилізації ялинок: зробити святкові деревця корисними для екології прагнуть у «Київзеленбуд». Ця комунальна організація відкрила у місті ряд прийомних пунктів для використаних ялинок.

     Непотрібні після свят новорічні ялинки можуть стати корисними для екології. У зв'язку з цим КО «Київзеленбуд» відкрила пункти для прийому використаних дерев, куди їх можуть здавати всі кияни. Про це повідомили на офіційній сторінці комунальної організації у соціальній мережі.

     У «Київзеленбуд» оголосили про необхідність раціонального використання новорічних ялинок, які жителі міста викидають після свят. За повідомленням гендиректора Михайла Наконечного, зібрані ялинки будуть подрібнені на щепу та використані як добриво.

     Загалом у Києві відкрито 10 пунктів прийому ялинок, що рівномірно розташовані у всіх районах столиці. Інтерактивну карту пунктів прийому всі бажаючі можуть побачити на сайті компанії.

     За інформацією «Київзеленбуду» протягом місяця вже було утилізовано таким способом близько 3 тисяч ялинок. Пункти прийому у столиці працюватимуть щодня до 1 лютого.


Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео