Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Україну відвідала делегація Німеччини з питань екології

Україну відвідала делегація Німеччини з питань екології
238465 ПЕРЕГЛЯДІВ

В рамках підписання асоціації з Євросоюзом, до України прибули представники Федерального міністерства екології Німеччини.


В рамках підписання асоціації з Євросоюзом, до України прибули представники Федерального міністерства екології Німеччини. 20 лютого цього року відбулася урочиста зустріч двох сторін.
Як ми знаємо, Європа дуже ретельно ставиться до проблем із навколишнім середовищем. Щоб стати повноцінним членом союзу, Україні необхідно досягти європейських екологічних стандартів.
Двостороння зустріч проходила при участі заступника Міністра з питань екології та природних ресурсів Сергія Курикіна з української сторони та Юргена Кайнхоста, Івонне Ліденлауб, Крістофа Вайля та Ансгара Ашфалька зі сторони Федеративної республіки.
Німецька сторона – це експерти в області безпеки ядерних реакторів.
Зокрема на порядку денному стояло рішення про підвищення технологічної безпеки ядерних реакторів України та впровадження проектів Twinning.
Суть даної програми – це ініціатива Європейського союзу, ряд заходів, направлених на підвищення рівня продуктивності різних сфер країн-кандидатів.
Німецькі представники наголосили, що головним пріоритетом подальшої співпраці України та ЄС є виконання пунктів Угоди про асоціацію у сфері питань екології та навколишнього середовища, а також дотримання Директив, щодо охорони заповідних зон та глобальному захисту довкілля.

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео