Телеканал УНТ
Українське Народне Телебачення
Головне в Україні

Стаканчик, що врятує світ

Стаканчик, що врятує світ
53180 ПЕРЕГЛЯДІВ

Американька компанія «Reduce. Reuse. Grow.», що спеціалізується на переробці сміття та його повторному використанні, розробила унікальні одноразові стаканчики, що виготовлені з екологічно чистого матеріалу


Чи довго ще витримає Земля наші знущання? Повернувши голову вправо - бачимо сміття, повернувши голову вліво - те ж саме сміття... Людство грається у ризиковану гру: наше споживання перейшло всі дозволені межі.
Найбільшу проблему для еколгії становить питання утилізації пластикового посуду. Адже мільйони людей полюбляють враннішню каву…
Та є серед нас і генії, яких екопитання неабияк турбує. Американька компанія «Reduce. Reuse. Grow.», що спеціалізується на переробці сміття та його повторному використанні, розробила унікальні одноразові стаканчики, що виготовлені з екологічно чистого матеріалу. Та це ще не все. Їх особливість у тому, що стінки містять справжні зерна різних культур. Тепер, покінчивши зі своїм напоєм, ви станете рятівником всесвіту, просто потримавши посуд під водою 5 хвилин і посадивши в землю.
Компанія має на меті привернути увагу громадськості до збереження екологічного балансу на планеті.
1 екостаканчик = 1 дерево = 1 тонна поглиненого вуглекислого газу протягом 40 років. А один пластиковий стакан = 35 г вуглекислого газу, що потрапить в атмосферу.
Та якщо користувач із якихось причин не хоче садити стаканчик, він може повернути його до компанії. До речі, для виготовлення суперстаканчика використовується спеціальний папір із добривом для вдалого врожаю, а знизу є інструкція.
Чудово, що є небайдужі люди, які мріють про здорове життя своїх майбутніх поколінь!

Редактор: unt@ukr.net

© 2010 Телеканал УНТ Українське Народне Телебачення

Мої відео